Cindy Hubers
Coördinatie vrijwilligers en steun kinderen Streep paars lang


Waar kom ik vandaan
Streep paars lang

Cindy HubersIk ben opgegroeid in Overloon, samen met mijn zusje en ouders. Inmiddels woon ik in Venray en besteed ik mijn tijd graag aan yoga en buiten zijn, wandelen of tuinieren. Ook breng ik graag tijd door met mensen die belangrijk voor me zijn.

Van jongs af aan ben ik al gevoelig en zorg ik graag voor anderen. Ik heb ooit de pabo willen doen maar mijn weg liep anders, ik ben Toegepaste Psychologie gaan studeren en uiteindelijk in de geestelijke gezondheidszorg in Nijmegen terecht gekomen.

Omdat ik verbinding en oprecht contact met de ander maken belangrijk vind, ben ik recent gestart met de MiMakker-opleiding (clown in de zorg).


Keerpunt in mijn leven
Streep paars lang

Het zorgen voor anderen heb ik altijd al gedaan.

Een belangrijk keerpunt in mijn leven is geweest toen mijn zusje psychisch ziek werd. De invloed hiervan op het hele gezin is groot. Oude patronen kwamen boven tafel en het zorgen voor anderen ging mij energie kosten in plaats van opleveren.

Daarnaast waren er nog een aantal andere gebeurtenissen die ervoor zorgde dat ik niet meer zo goed wist welk pad ik wilde bewandelen. Na een periode van zelfontwikkeling en zelfinzicht kan ik het zorgen voor anderen weer inzetten als een van mijn kwaliteiten en heb ik duidelijker welke weg ik wil volgen. Toen is Kwatro op mijn pad gekomen, alsof het zo mocht zijn!


Wat heb ik te brengen
Streep paars lang

Gewoon ‘er zijn’, rust en een luisterend oor voor broertjes, zusjes en anderen die dat kunnen gebruiken. Alles mag er zijn.

Daarnaast ligt mijn kracht in het verbinden en contact maken (met of zonder rode neus). Als coördinator van vrijwilligers wil ik graag samen met iemand kijken op welke plek deze persoon de kwaliteiten die diegene bezit optimaal kan benutten. Zo kunnen we samen voor lichtpuntjes zorgen voor de kinderen van Kwatro, hun broertjes en zusjes en andere familieleden of vrienden.

"Gewoon ‘er zijn’,
rust en een luisterend oor
voor broertjes, zusjes en anderen die dat kunnen gebruiken.
Alles mag er zijn."

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
© 2022 Stichting Kinderhospice Kwatro  |  Privacyreglement  |  FAQ  |  Venrayseweg 89a, Horst aan de Maas  |  KvK 84520906  |  RSIN 863243071