Voor jou, lief kind
Streep paars lang

Kwatro image1

Bij ons ben je nooit alleen of de enige met een rotziekte en dat kan een enorme opluchting zijn.

Daarnaast werken hier alleen maar mensen die speciaal zijn opgeleid om te zorgen en om te gaan met kinderen en jongeren. Het is dus een hele fijne omgeving met leeftijd- en lotgenootjes waarbij er altijd ruimte is om te ontdekken en groeien.

Maar het is ook gewoon fijn om te weten dat papa en mama even kunnen ontspannen of werken zonder zich af te vragen of het dan wel goed gaat met jou. Zo kunnen zij er daarna weer 100% voor jou zijn.

"Wij voegen leven aan de dag toe"Zorg aan huis
Streep paars lang

Kwatro zorgaanhuisHet leven is een hele uitdaging als je continu zorg nodig hebt. Het liefste wil je in je eigen vertrouwde huis blijven, thuis bij je eigen familie. Je wilt zo “normaal” mogelijk doorleven, waarbij je samen met de mensen waar jij van houdt mooie herinneringen kunt maken.

Daarom bieden wij deze intensieve liefdevolle zorg ook thuis aan. De manier waarop we in het huis van Kwatro voor de dag- en 24-uurszorg werken, wordt ook gedeeltelijk thuis voortgezet.

Onze zorgkanjers kunnen jullie waar nodig, ook thuis helpen. Dit kan zowel overdag als in de avond of nacht. Zij kunnen vaak en lang komen helpen óf kort en snel als dit genoeg is.

We zorgen er zo samen voor dat jullie nog mooie en speciale herinneringen kunnen maken en eventueel op een fijne manier afscheid kunnen nemen.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.      of bel 077 7201090


 

Een huis net als een thuis
Streep paars lang

Kwatro HuiszoalsthuisEen huis, net als een thuis, wordt voor jou nieuw gebouwd. Het komt te liggen aan de Venrayseweg 89a in Horst aan de Maas.

Het is een huis waar je korte of langere tijd kan verblijven. Waar je alleen overdag kan komen of ook voor 24-uurszorg. We zijn er om naar je te luisteren, je te troosten en om je lichtpuntjes te brengen. Je krijgt liefdevolle zorg en het is ons doel om te zorgen dat je niet te veel pijn hebt. De zorgkanjers, met ieder hun eigen talenten, werken samen voor dat wat jouw lijf, denken en voelen nodig heeft.

In het huis is ruimte voor verdriet en vreugde. Je kunt er ontspannen en rusten. Samen met ons of je familie kun je ook naar buiten, de natuur in.

In het huis kun je samen met andere kinderen spelen en beleven. Je kunt groeien en dingen die je interessant vindt leren op de manier die jij prettig vindt. Ook kun je dit samen met je ouders, of andere mensen die je lief vindt, doen.        


"Om het huis van Kwatro te realiseren,
hebben we jouw steun nodig"Steun door een donatie te doen of door in actie te komen. Ook kan je helpen door jouw talenten of diensten vrijwillig in te zetten. 

steun in geld kinderhospice kwatro met hartje  steun door actie vrienden kwatro met handen  steun in tijd kinderhospice kwatro met handjes hoog


 

Papa en mama jou met vertrouwen leren verplegen
Streep paars lang

ouders en kindJe bent verpleegd in het ziekenhuis of bij ons verpleegd en jij en papa en mama zouden graag willen dat de zorg door hen zelf gegeven gaat worden. Dit kan spannend zijn, maar wij kunnen je helpen om je ouders dit te leren en samen gaan we ervaren dat jullie dit kunnen. 

Tijdens de zorg aan huis of in het huis van Kwatro kunnen zij met hulp van verpleegkundigen leren hoe zij onder andere moeten omgaan met de beademing, het vervangen van infusen of wondverzorging. Wees gerust, wij zijn dichtbij om jullie te ondersteunen als dat nodig is.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     of bel 077 7201090In alle zorg die we bieden mag je samen met je ouders bepalen wanneer jullie de zorg zelf over willen nemen of dit liever door ons laten doen. We zullen altijd met je ouders overleggen, omdat zij jou heel goed kennen. Zij hebben jou tijdens jouw ziekte en in het ziekenhuis bijgestaan en we luisteren graag naar jou en hun ervaringen.

 

Kwatro titelWelke lichtpuntjes kunnen we jou brengen?

Wil je samen in gesprek om ze voor jou en je gezin te ontdekken?

In het gesprek stemmen we samen af of we aan jouw verwachtingen kunnen voldoen met betrekking tot de zorg die je nodig hebt.

button samen in gesprek        of bel 077 7201090
Vragen?
Streep paars lang


De meest gestelde vragen, zijn voor jou op een rijtje gezet.

button veelgestelde vragen

Staat je vraag of het antwoord dat je zoekt er niet bij? Stel je vraag gerust aan ons. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.      of bel 077 7201090 

 

 
© 2022 Stichting Kinderhospice Kwatro  |  Privacyreglement  |  FAQ  |  Venrayseweg 89a, Horst aan de Maas  |  KvK 84520906  |  RSIN 863243071