Kwatro titel

Je bent ernstig of ongeneeslijk ziek. Je hebt goede en slechte dagen. Je hebt intensieve zorg nodig. Jouw ziekte heeft invloed op je hele gezin.

Kinderhospice Kwatro wil jou en je gezin lichtpuntjes brengen, jullie leven verrijken en verlichten.

Jullie vraag staat centraal, zowel thuis als in het nog te realiseren huis van Kwatro.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    of bel 077 7201090

Kinderhospice kwatro praatplaat

 

 

Zorg en ontwikkeling voor zieke kinderen
Streep paars lang

"We zijn speciaal opgeleid om te zorgen en om om te gaan met zieke kinderen en jongeren, zowel thuis als in het huis van Kwatro."

Of je nu een korte of een lange levensverwachting hebt. We zijn er voor jou met medische verpleegkundige zorg, pijnbestrijding en emotionele steun. Samen creëren we ruimte voor rust, maar ook om te spelen en te beleven.

lees meer kinderhospice kwatro

 

Emotionele steun en begeleiding voor het gezin
Streep paars lang

"De ziekte van een kind heeft invloed op het gehele gezin en daarom bieden we ouders, broers en zussen emotionele en praktische steun."

We zijn er niet alleen om jou als ouder te verlichten in zorg. Jullie gezin mag de ruimte nemen voor eigen verdriet. Laat ons toe en we kunnen jullie liefdevol begeleiden in jullie eigen persoonlijke (rouw)proces. Daarbij staan ieders persoonlijke vragen en wensen voorop. Wij ondersteunen zodat jullie, ondanks jullie benarde situatie, goed kunnen blijven zorgen voor jezelf. 

Jullie hoeven het niet alleen te doen.


lees meer kinderhospice kwatro


 

Welzijn voor zorgprofessionals
Streep paars lang

"Wij zijn de zorgprofessionals die de ruimte nemen om zorg vanuit ons hart te bieden. Alleen zo kunnen we professionele holistische zorg voor zieke kinderen en hun gezin verlenen."

Bij onze zorgprofessionals staat de vraag van het kind en gezin centraal. De kaders tussen ziekenhuis, huis van Kwatro, paramedici en thuiszorg vervagen.

We hebben er bewust voor gekozen om zorg te bieden aan ernstig en ongeneeslijk zieke kinderen. We hebben geleerd om goed voor onszelf en voor elkaar te zorgen en daardoor kunnen we er zijn voor zieke kinderen en hun gezin.

Ieder van ons heeft zijn eigen expertise, talenten en levenservaringen waarmee we elkaar versterken en met een holistische blik naar het kind kunnen kijken. Samen kijken we naar het lichaam, de geest en de verlangens van de ziel. Oftewel we richten ons op alle facetten van het leven van het kind en het brengen van lichtpuntjes.

ons team kinderhospice kwatro          team versterken kinderhospice kwatro          button flyer kinderhospice kwatro


 

Kwatro zoekt
Streep paars lang

Kwatro wil lichtpuntjes brengen voor ernstig zieke kinderen en hun gezin. Jij kan hieraan bijdragen. 

Kwatro kan niet zonder mensen die het leuk vinden en er energie van krijgen om geld in te zamelen of om kwaliteiten en energie in te zetten om het doel van Kwatro te verwezenlijken.

Lees meer voor alle betaalde en vrijwilligersrollen waar Kwatro per direct naar op zoek is.


lees meer kinderhospice kwatro


 

 

bedenkt.ontwerpt.realiseert.

"We volgen ons hart. We stemmen af wat er nodig is
en we zetten stappen om onze intentie te realiseren."

Zo hebben we al vele stappen gezet en gaan we er nog veel meer zetten.

Slider
 

 

 


In het filmpje richten we ons op kinderen, omdat alles wat wij doen, we doen voor het zieke kind.


 

 

Ook jij kan lichtpuntjes brengen
Streep paars lang

Steun door een donatie te doen of door in actie te komen. Ook kan je helpen door jouw talenten of diensten vrijwillig in te zetten.

 

 

"Samen brengen we lichtpuntjes in het leven
van ernstig zieke kinderen en hun gezin "

 

steun in geld kinderhospice kwatro met hartje  steun door actie vrienden kwatro met handen  steun in tijd kinderhospice kwatro met handjes hoog

Stempel anbi logo 300x300Stichting Kinderhospice Kwatro is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).
Zo kunnen donaties door jou als aftrekpost worden opgevoerd bij de aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting. 

Om het kinderhospice te realiseren zijn wij afhankelijk van jouw donaties.
Help je ons?

doneren kinderhospice kwatro
 

 

 

Vragen?
Streep paars lang

Wil je iets weten of wil je hulp vragen? Twijfel niet. Ook lastige vragen zijn welkom en zullen we met liefde beantwoorden.


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.      of bel 077 7201090

 

De meest gestelde vragen hebben we voor jou op een rij gezet.

button veelgestelde vragen

Wil je graag kennismaken met Kwatro en ontdekken hoe ook jij lichtpuntje kan brengen? Meld je aan voor een kennismakingssessie.

button kennismakingssessie


handtekening team kwatro

 
© 2022 Stichting Kinderhospice Kwatro  |  Privacyreglement  |  FAQ  |  Venrayseweg 89a, Horst aan de Maas  |  KvK 84520906  |  RSIN 863243071