Team Kwatro
Streep paars lang

ZorgprofessionalsWij kiezen er bewust voor om er te zijn voor zieke kinderen, jongeren en hun gezin. Niet alleen om hen te verlichten in de intensieve zorg, maar ook om hen te ondersteunen zodat zij goed kunnen blijven zorgen voor zichzelf.

We willen voorleven wat we kinderen en het gezin brengen. Zo zullen ook wij de ruimte nemen om goed voor onszelf en elkaar te zorgen. Samen stemmen we af op de behoeftes van kinderen en hun gezin en willen vanuit een verbonden hart versterkend samenwerken. We staan voor goede zorg, vertrouwen, veiligheid en liefde. Alleen zo kunnen we holistische zorg vanuit ons hart bieden. Is 'holistische zorg' nieuw voor jou? Kijk dan hier.

handtekening team kwatro

 

 

Zorg, steun en ontwikkeling voor kind en gezin
Streep paars langVoor extra aandacht en liefde
Streep paars lang

 


Kernzaken
Streep paars langOndersteunend
Streep paars lang 

Team Kwatro versterken
Streep paars lang


Het team van Kwatro bestaat uit diverse soorten professionals. We zijn niet alleen divers in onze expertises en talenten, maar ook in wie we zijn als persoon. De ene gaat door als het lastig wordt, de ander werkt vanuit passie en vuur. De een houdt ervan als zaken praktisch zijn, terwijl de andere werkt vanuit zijn of haar onderbewustzijn en spiritualiteit.

Doordat we samen deze talenten omvatten en ons vanuit ons hart verbinden, kunnen we waar nodig blijven vernieuwen, elkaar versterken en werken vanuit onze intuïtie. Ons gezamelijke doel is het bieden van holistische zorg voor het gehele gezin.

Bij het bieden van die holistische zorg maken we gebruik van de talenten van dieren, die onze kernkwaliteiten symboliseren. We zorgen goed voor onszelf, zetten onze wijsheden in, werken versterkend samen, staan open voor nieuwe wegen en kansen en werken vanuit een verbonden hart.

De dieren die bij ons aansluiten zijn: de dolfijn, vlinder, tijger en schildpad.
Zo helpt de dolfijn ons luisteren naar ons hart en leren we meebewegen net zoals de speelse dolfijn dat doet in het water. De vlinder helpt ons lichtheid te brengen tijdens moeilijke momenten en ons te verbinden met onze ziel. De kracht van de tijger helpt ons om door te zetten en loyaal te zijn aan elkaar. De schildpad leert ons goed voor onszelf te zorgen en de rust te pakken waar nodig.

Dolfijn vlinder teamTijger teamSchildpad team


Wil jij holistische zorg bieden vanuit je hart? Kom ons team versterken!

button ik wil solliciteren          ik wil vrijwilliger zijn bij kinderhospice kwatro          button flyer kinderhospice kwatro       button kennismakingssessie

 
© 2022 Stichting Kinderhospice Kwatro  |  Privacyreglement  |  FAQ  |  Venrayseweg 89a, Horst aan de Maas  |  KvK 84520906  |  RSIN 863243071