Tineke Reintjes - Nabben
Breed inzetbaar voor kind en gezin
Streep paars lang


Waar kom ik vandaan
Streep paars lang

Foto Tineke Nabben

Als jongste van drie zussen ben ik geboren in een warm en sociaal nest in Venray. Al op 14-jarige leeftijd leerde ik mijn man Willem Reintjes kennen en samen zijn we trotse ouders van twee enthousiaste jongens.

Tijdens mijn pedagogische opleidingen ben ik begonnen met het opdoen van ervaring binnen de zorg en hospitality. Ik heb onder andere gewerkt met meervoudig complex gehandicapte tieners, dove en slechthorende kinderen. Vanaf 2015 tot op heden ben ik samen met mijn man Willem eigenaar van Tandartspraktijk de Brier, hier ben ik verantwoordelijk voor het management van de praktijk. Toen ik in contact kwam met Kwatro was het voor mij meteen duidelijk dat ik een bijdrage wil leveren aan de persoonlijke en open zorg die Kwatro biedt aan kinderen en hun gezinnen.

 


Keerpunt in mijn leven
Streep paars lang

Specifieke momenten in mijn leven als keerpunt benoemen vind ik lastig. Ik laat mij heel graag leiden door wat er op mijn pad komt, ga uitdagingen niet uit de weg en kijk daarbij vooral naar de toekomst. Dit heeft mij tot op heden veel mooie en afwisselende mogelijkheden opgeleverd.

De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat ik het mis om mij in te kunnen zetten voor kinderen en hun gezin. Op het moment dat ik hoorde over de plannen van Kwatro merkte ik dat mijn pedagogisch hart direct sneller begon te kloppen. Kinderhospice Kwatro voelt voor mij als een keerpunt waar ik mijn kennis en ervaring kan gaan inzetten en daarbij ook mijn maatschappelijke betrokkenheid kan vergroten. Ik voel mij dan ook ontzettend dankbaar om een helpende hand te mogen bieden in de levens van de gezinnen en overige betrokkenen binnen Kwatro.

 


Wat heb ik te brengen
Streep paars lang

Binnen Kwatro heb ik een verbindende rol als coördinator en gastvrouw. Ik zal mij inzetten om een plek te creëren waar iedereen zichzelf kan zijn en waarbij er ruimte is voor het hele systeem rondom het zieke kind. Door mijn ervaringen binnen de pedagogiek, zorg, management en de hospitality met elkaar te combineren kan ik helpen bij het in kaart brengen van de persoonlijke zorgvraag en de juiste mensen met elkaar verbinden.  


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
© 2022 Stichting Kinderhospice Kwatro  |  Privacyreglement  |  FAQ  |  Venrayseweg 89a, Horst aan de Maas  |  KvK 84520906  |  RSIN 863243071