Willeke Jeuken - Classens
Breed inzetbaar voor kind en gezinStreep paars lang

 

Waar kom ik vandaan
Streep paars lang

Foto Willeke

Ik ben Willeke Jeuken-Classens en ben in 1987 geboren in het dorpje Oirlo. Samen met mijn broer Rik en zus Auke ben ik opgegroeid bij mijn ouders op de Leng. We hebben samen veel meegemaakt in deze mooie jaren. Ik ben acht jaar lang hier naar de basisschool gegaan en daarna nog vijf jaar lang naar de middelbare school in Venray. Daarna heb ik een jaar lang verpleegkunde gestudeerd in Nijmegen en toen de switch gemaakt naar de opleiding Hotelmanagement in Eindhoven.

Uiteindelijk mijn man Daan Jeuken leren kennen en inmiddels al sinds 2004 samen en twee schatten rijker. In 2016 werd onze zoon Teun geboren en in 2018 onze dochter Yfke.

Na twee jaar werken in het bedrijfsleven ben ik naast mijn werkzaamheden in het bedrijfsleven ook een opleiding tot Doktersassistente gaan volgen. Ik wilde graag meer voor de mens kunnen betekenen en daar energie uit halen. Eerst heb ik een aantal jaren bij een Huidcentrum gewerkt en daarna heb ik uiteindelijk mijn plek gevonden bij Dichterbij in de AVG Praktijk.

 

Keerpunt in mijn leven
Streep paars lang

Op mijn zeventiende kreeg ik te maken met een bottumor. Deze werd ontdekt tijdens een röntgenfoto in het Viecuri te Venray. Ik ben toen direct doorgestuurd naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen en kreeg daar meteen alle benodigde onderzoeken: CT-scan, MRI-scan, bloedonderzoeken, biopsie etc.

Na de onderzoeken en het wachten, kreeg ik de uitslag van een goedaardige reuscel tumor. Ik was blij. Blij dat het niet was dat waar ze bang voor waren. Ik werd zo snel mogelijk geopereerd in het Radboud Ziekenhuis. Zij hebben de reuscel tumor in mijn onderbeen verwijderd en opgevuld met donorbot.

Ik moest nog een kleine week blijven en kon daarna naar huis toe. Eenmaal thuis ging het niet goed en ben ik diezelfde avond met de ambulance teruggebracht naar het Radboud Ziekenhuis. Ze dachten aan een longembolie. Wat ik die avond gevoeld heb, heeft mij gebracht naar wie ik nu ben en hoe ik in het leven sta. Ik geniet oprecht van elke dag en krijg energie van tevreden en dankbare mensen en dat is dus waar ik mij graag voor inzet. Een mooie dag voor iedereen en vooral iedereen laten zijn wie hij of zij graag wil zijn.

Toen deze reuscel tumor voor een tweede keer terugkeerde en ik nogmaals geopereerd moest worden, heb ik op de dag dat ik dit hoorde een reis naar Noorwegen geboekt. Ik dacht toen: ‘als ik nog een keer na deze ingreep ga meemaken wat ik de eerste keer heb meegemaakt dan neemt deze reis mij niemand meer af.’Wat heb ik te brengen
Streep paars lang

Ik kan mij verdiepen in de gevoelens van de kinderen en ouders. Ik wil graag die energie geven die zij nodig hebben en mij inzetten voor een mooi leven voor elk kind. Ik wil hen de gastvrijheid geven die er nodig is.

Binnen Kwatro kan ik voor die verbinding zorgen die er nodig is tussen het kind, ouders en de hulpverlener. Mijn ervaringen binnen de zorg van organisatie en hospitality wil ik graag inzetten binnen Kwatro.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
© 2022 Stichting Kinderhospice Kwatro  |  Privacyreglement  |  FAQ  |  Venrayseweg 89a, Horst aan de Maas  |  KvK 84520906  |  RSIN 863243071