Bij het bieden van holistische zorg hebben we aandacht voor je lichaam, je geest en je ziel. Deze drie-eenheid is met elkaar verbonden. En als deze drie met elkaar in balans zijn stroomt je levensenergie en kun je jouw innerlijke wijsheid horen, maar ook vreugde ervaren in donkere tijden.

Naast goede lichamelijke zorg is er ook aandacht voor mentale begeleiding. We begeleiden bij het omgaan met pijn, verdriet, angsten, boosheid en ook blijdschap. Als je rust hebt in je hoofd en luistert naar de signalen van je lijf, kun je de verlangens van je ziel horen.

Het is helemaal niet erg als je nog niet bewust bent van je ziel of spiritualiteit vaag vindt. We bieden dan ondersteuning bij het verbinden van denken en voelen. Dit omdat je jouw ervaringen op jouw eigen manier en tempo mag omarmen.

Zo kun je kiezen om aan de slag te gaan met bewust ademen, het opzetten van al je zintuigen en het inzetten van jouw creativiteit. Maar ook door te delen wat er bij jou van binnen speelt, door samen te zijn met mensen die jullie begrijpen en je verbinden met de natuur. Zo kom je dichter bij jezelf. Ook humor en bewustzijn van de signalen van je lijf kunnen de verbinding tussen lichaam, geest en ziel versterken en zorgen dat je wijsheid naar buiten komt, zelfs als je ernstig ziek bent.

Zo ontstaan er lichtpuntjes die ook in donkere tijden van je leven, zichtbaar zullen worden.

 
© 2022 Stichting Kinderhospice Kwatro  |  Privacyreglement  |  FAQ  |  Venrayseweg 89a, Horst aan de Maas  |  KvK 84520906  |  RSIN 863243071