Lieke van Ooijen - Oversier
Uiting en tekstenStreep paars lang


Waar kom ik vandaan
Streep paars lang

Lieke OversierDeze vraag kan ik op twee manieren beantwoorden, namelijk: Ik woon in Venray en ben, vanwege het werk van een van mijn ouders, geboren in Duitsland. Het andere antwoord is wat langer, namelijk: Ik kom uit een warm en hecht gezin waarin liefde en geborgenheid centraal stonden, maar een ouder veel en lang weg is geweest voor werk. Dit heeft er voor gezorgd dat mijn opvoeding anders was dan anders.


Keerpunt in mijn leven
Streep paars lang 

Als jong volwassene ga je op eigen benen staan en kan je, met alle bagage die je van huis uit hebt meegekregen, beginnen met het zelf vormgeven van je leven. Voor mij was dit een keerpunt omdat ik zelf keuzes moest gaan maken. Ik kwam uit een hele geborgen thuissituatie.

Toen ik, vanwege mijn studie, op kamers ging, kwam ik erachter dat er veel meer bij kwam kijken dan dat ik in eerste instantie wist. Ik moest heel snel zelfstandig worden en heb mezelf in deze periode heel goed leren kennen. Ik ben heel dankbaar voor mijn opvoeding, maar heb in die tijd ook geleerd dat doelen stellen en behalen, hard werken is. Ik heb in deze periode ervaren hoe het is om snel volwassen te worden.


Wat heb ik te brengen
Streep paars lang

Een kind verdient het allerbeste. Wat de situatie ook is, een kind moet kind kunnen zijn. Om dit te bewerkstelligen, is geld, aandacht en tijd nodig. Met mijn ervaring in de communicatie wil ik Stichting Kwatro de aandacht geven die het verdient met als doel: middelen ophalen om kind weer kind te kunnen laten zijn en ouders te ondersteunen.


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
© 2022 Stichting Kinderhospice Kwatro  |  Privacyreglement  |  FAQ  |  Venrayseweg 89a, Horst aan de Maas  |  KvK 84520906  |  RSIN 863243071