Bas Verhofstad
Bestuurslid - Penningmeester en secretaris
 Streep paars lang


Waar kom ik vandaan
Streep paars lang

Bas VerhofstadMomenteel ben ik al ruim 25 jaar werkzaam in het vakgebied van accountancy en belastingadvies en heb me daardoor kunnen ontwikkelen tot iemand die weet waar hij voor staat en het vak begrijpt voor mijn klanten. Door omstandigheden zowel privé als ook zakelijk verkeer ik nu in een positie die mij stabiliteit en rust geeft voor de toekomst. Dit komt zowel mijn twee kinderen als ook de onderneming, welke ik samen met mijn compagnons drijf, ten goede.


Keerpunt in mijn leven
Streep paars lang

Jarenlang heb ik me volledig gestort op mijn werk en bedrijf om uiteindelijk tot de ontdekking te komen dat er meer in het leven is dan werken. Geld maakt niet gelukkig, maar zoals mijn vader altijd zegt, “geen geld ook niet”. De afgelopen jaren heb ik verschillende keren helaas van dichtbij moeten ervaren dat het leven zomaar ineens totaal anders kan zijn dan voorheen. Hierdoor is bij mij nog meer het besef ontstaan dat we nu leven en nooit weten hoe morgen eruit zal zien. Door dit besef ben ik me bewuster geworden van de kwetsbaarheid van ons als mens op deze aarde en dat we elke dag weer moeten genieten van al het moois dat er om ons heen is.

Hoe mooi is het als ik met mijn kennis, kunde en (levens)ervaring een bijdrage kan leveren aan het geven van fijne momenten aan ouders en kinderen die helaas door ziekte in een andere positie verkeren dan ik met mijn twee zonen.


Wat heb ik te brengen
Streep paars lang

Omdat ik de mensen achter de Stichting Kinderhospice Kwatro al sinds mijn kinderjaren ken, heb ik dan ook geen moment getwijfeld toen mij werd gevraagd plaats te nemen in het bestuur als penningmeester en secretaris. Door mijn financiële en fiscale achtergrond denk, nee weet ik zeker, dat ik kan waarborgen dat met de beschikbare geldmiddelen het optimale zal worden bereikt voor de helaas zieke kinderen en hun ouders. Het geeft mij een oprecht fijn gevoel dat ik mijn bijdrage kan leveren aan dit moois. 

 

"Carpe Diem"


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
© 2022 Stichting Kinderhospice Kwatro  |  Privacyreglement  |  FAQ  |  Venrayseweg 89a, Horst aan de Maas  |  KvK 84520906  |  RSIN 863243071