Christel Hafmans-Willems
Coördinatie ecosysteem Kwatro
Bestuurslid - voorzitterStreep paars lang


Waar kom ik vandaan
Streep paars lang

Christel

Ik ben wetenschappelijk bedrijfskundig opgeleid en tijdens mijn studie en werk heb ik mezelf sterk mentaal ontwikkeld. Door de keerpunten in mijn leven ben ik meer gaan voelen en begon mijn zoektocht naar een bezield en liefdevol leven.

Ik was vroeger een gevoelig en sociaal kind met een sterke wil die het graag goed wilde doen voor anderen. Ik maakte al doordachte keuzes en nam verantwoordelijkheid voor de gevolgen van de keuzes die ik maakte. Alleen zette ik het belang van de ander voorop, wat mijn eigen ontspanning en plezier in de weg kon staan.

Ik hou van zelfontwikkeling, de natuur, oprechtheid en samen met anderen te werken aan zaken die voor ons allen betekenisvol voelen.


Keerpunt in mijn leven
Streep paars lang

Verschillende momenten in mijn leven hebben mij opnieuw richting gegeven, waardoor ik mezelf iedere keer weer beter leer kennen en me persoonlijk verder ga ontwikkelen.

Als ik een top 5 van keerpunten kies die mijn leven op dit moment het meest vormgeven dan zijn het deze punten:

  • Verandering van lagere school
  • De liefde van en voor mijn man Dolf
  • Op mijn 25ste gaan ondernemen en 10 jaar later het bedrijf PeopleOnline verkopen
  • Het uitblijven van een zeer gewenste zwangerschap
  • Wonderen bestaan: De geboorte van onze twee zoons Tom en Daan.


Een belangrijk keerpunt wat op deze laatste volgde was een revalidatieperiode van 3 jaar na de bevalling van Daan.

Ben je nieuwsgiering naar het pad wat mij heeft geleid naar het realiseren van een kinderhospice en wat de keerpunten mij hebben gebracht?
Beluister de podcast op spotify of Apple podcast en kies nummer 14 Het pad dat je leidt of klik op de afbeelding.

Podcast DEF social foto 2

 
Wat heb ik te brengen
Streep paars lang

Het kinderhospice is gebouwd vanuit het gedachtengoed van Zuiver Ondernemen dat door mij in 2017 is ontwikkeld. Hierdoor hebben we een fundament waarop we organisch kunnen blijven voortbouwen voor professionale holistische kindzorg, waarbij de vraag van zowel het kind als het gezin centraal staat.

Naast mijn ervaringen als veranderkundige en ondernemer wil ik vooral een warm en verbindend team samenbrengen wat ruimte neemt om goed voor zichzelf te zorgen, waardoor we er juist kunnen zijn voor jullie zoon of dochter en jullie als gezin.
Een team waarin we elkaar blijven versterken en motiveren. Waar we open en oprecht communiceren en elkaar aanmoedigen om door te gaan op de momenten dat het lastig is.

Mijn rol binnen het team is om vanuit een helicopterview de visie en de voortgang van het kinderhospice te bewaken. Ook zorg ik samen met het team dat de nieuwe mogelijkheden die we zien werkelijkheid worden. Ik begeleid in het leggen van dwarsverbanden waardoor we samen holistisch kunnen denken, voelen en handelen.

Ik ben dankbaar dat ik mag bijdragen aan de zorg voor kinderen en ze ondanks hun ziekte nog kunnen laten genieten van iedere dag. Hierdoor blijf ik zelf ook bewust hoe kostbaar iedere dag van mijn leven is en blijf ik groeien in mijn eigen bewustzijn.

Het leert mij dat ik niets meer hoef op te lossen en alleen hoef te ‘zijn’. Door onze innerlijke wijsheid te delen, boren we wijsheid bij anderen aan. En dat zorgt voor vreugde ondanks de donkere momenten in ons leven.

Namasté

Christel

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
© 2022 Stichting Kinderhospice Kwatro  |  Privacyreglement  |  FAQ  |  Venrayseweg 89a, Horst aan de Maas  |  KvK 84520906  |  RSIN 863243071