Sanne Mulder
Ondersteuning communicatie en pers Streep paars lang

 

Waar kom ik vandaan
Streep paars lang

Sanne MulderGeboren in Wanssum en getogen in Venray. Dat is het simpele antwoord.

Inmiddels ben ik sinds 1991 jaar op deze aardbol en heb ik door de jaren heen heel wat beslissingen gemaakt die mijn pad hebben bepaald.

In 2014 behaalde ik mijn bachelor communicatiemanagement en vervolgens heb ik bij een tweetal commerciële bedrijven gewerkt en ontzettend veel geleerd. Tevens heb ik ontdekt dat ik een ambitieuze en vooruitstrevende professional ben die zichzelf graag inzet voor maatschappelijke doeleinden.

In 2018 ben ik samen met mijn partner voor onbepaalde tijd naar Nieuw-Zeeland vertrokken om ‘echte vrijheid’ te ervaren. Niks moet, alles mag. Het werd uiteindelijk veel meer dan dat. Inmiddels weet ik de rust sneller te vinden en is mijn reflecterend vermogen gegroeid. Dit zorgt ervoor dat ik altijd hard aan mezelf werk en constant wil verbeteren. Maar ook accepteren dat het goed is zoals het is.

 


Keerpunt in mijn leven
Streep paars lang

Het eerste echte keerpunt in mijn leven was die tijd in Nieuw-Zeeland.  Ik heb daar geleerd de controle los te laten en het leven meer te laten lopen zoals het loopt. Let it go. Het komt wel goed. Dat heb ik ook aan mijn partner te danken.

Een volgend keerpunt is begin 2022 gekomen. Ik kreeg onverwacht de kans een ontwikkeltraject te volgen bij een fantastische coach, die mij heeft geholpen dat gevoel van vrijheid constant terug te brengen in mezelf. Geen trucjes of handvatten om bepaald gedrag te forceren maar echt stil staan bij wat je voelt. Dat heeft ervoor gezorgd dat alles wat ik voel nu het kompas is voor hoe ik bepaalde dingen doe in het leven.

 


Wat heb ik te brengen
Streep paars lang

Als mens en als communicatieadviseur kan ik goed luisteren naar anderen. Ik luister aandachtig en weet goed door te vragen naar dingen die er echt toe doen. Dit zorgt ervoor dat ik de essentie van iets of iemand goed begrijp en dat uiteindelijk goed kan samenvatten op papier. Wat is jouw boodschap en hoe breng je die over? Combineer deze kwaliteiten met de behoefte die ik altijd voel om te werken aan het mooier maken van onze maatschappij en voilà: dat is wat ik te brengen heb.

Mijn kennis en ervaring als communicatieadviseur gecombineerd met mijn passie om de wereld een stukje mooier te maken. En ook al ben ik een ambitieuze professional die van doorpakken weet, dit kan ik goed benaderen vanuit de zachte kern.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
© 2022 Stichting Kinderhospice Kwatro  |  Privacyreglement  |  FAQ  |  Venrayseweg 89a, Horst aan de Maas  |  KvK 84520906  |  RSIN 863243071