Willem Willems
Raad van Advies Streep paars lang


Waar kom ik vandaan
Streep paars lang

WillemMijn vader en opa van moederskant waren beide ondernemers en hebben mij geleerd hoe ik het niet wilde.
In 1981 ben ik gaan ondernemen als belasting- en bedrijfsadviseur en in 2010 ben ik me meer gaan richten op het multidisciplinair samenwerken in de gezondheidszorg.

Sommige mensen kunnen me rechtlijnig vinden. Anderen vinden mij een visionair.


Keerpunt in mijn leven
Streep paars lang

Doordat mijn moeder noodgedwongen opgenomen moest worden in een verpleeghuis werden de struggelingen in de zorg voor mij zichtbaar. Daar zag ik hoe het voor mij niet kloppend was.
Dit heeft me aangezet om me steeds verder te verdiepen in de huisartsenzorg en zorg voor kwetsbare ouderen in Nederland en buitenland. Mijn drijfveer om bij te dragen aan ‘Zorg vanuit het hart‘ werd steeds sterker.
In 2017 mocht ik een bezoek brengen aan Stichting Kinderhospice Binnenveld in Barneveld.
Dit bezoek raakte me en heeft mij doen besluiten om mij belangeloos in te zetten voor de zorg van kwetsbare kinderen.


Wat heb ik te brengen
Streep paars lang

Als man van de cijfers zie ik dat de zorg in zijn algemeenheid voor grote uitdagingen staat.
Hoe houden wij de zorg betaalbaar? Hoe kunnen wij er zijn voor de mensen die medische zorg nodig hebben? Hoe kunnen wij de door de overheid opgelegde bureaucratische werkwijze de kop indrukken?
Ik wil met mijn financiële kennis bijdragen aan het kinderhospice Kwatro en zorgen dat de zorg goed betaalbaar en transparant is. Zo realiseren we samen een fijne plek voor de kinderen en hun ouders.

 

 
© 2022 Stichting Kinderhospice Kwatro  |  Privacyreglement  |  FAQ  |  Venrayseweg 89a, Horst aan de Maas  |  KvK 84520906  |  RSIN 863243071