Stichting Kinderhospice Kwatro
Streep paars lang

Stichting Kinderhospice Kwatro biedt complexe holistische zorg aan ernstig en ongeneeslijk zieke kinderen met een beperkte levensverwachting. Een plek waar kinderen ondanks hun ziekte zich persoonlijk kunnen blijven ontwikkelen, sociale contacten hebben en desnoods in bed naar buiten kunnen. 

We zijn er ook voor ouders en het gezin om het te ondersteunen in het goed blijven zorgen voor zichzelf en reiken in samenwerking met ons netwerk multidisciplinaire zorg en een emotionele steun aan. De vraag van zieke kinderen en hun gezin staat centraal.

De kennis en ervaringen die we opdoen dragen we uit om landelijke samenwerking voor holistische kindzorg te stimuleren.


Stempel anbi logo 300x300Deze stichting is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
RSIN 863243071, SBI-code 87901, KvK-nummer 84520906, 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., T 077 2046200, IBAN NL63 TRIO 0320411923.

button jaarverslag vrienden kwatro   button beleidsplan vrienden kwatro  button maatschappelijke impact nw 


In het filmpje richten we ons op kinderen, omdat alles wat wij doen, we doen voor het zieke kind.


Het bestuur
Streep paars lang

 

 

De Raad van Advies
Streep paars lang

 

 


De Raad van Advies adviseert en toetst samen met het bestuur of de visie van Stichting Kinderhospice Kwatro wordt nageleefd. Samen bewaken zij de kwaliteit en voortgang van het Kinderhospice Kwatro. Ze staan voor integriteit en zorgen ervoor dat de verpleegkundigen, verzorgenden, paramedici en andere betrokkenen optimaal hun werk kunnen doen en dat risico’s worden beheerst. Ze toetsen of wordt voldaan aan wet- en regelgeving en de eisen van financiële verslaglegging. Ook stimuleren zij verbeteringen en vernieuwingen binnen de stichting.

Op vrijwillige basis brengt Raad van Advies hun expertise, tijd en energie in de stichting.

Samen met het gehele team van stichting Kinderhospice Kwatro worden mogelijkheden die we zien omgezet naar werkelijkheid.

De beloning van verpleegkundigen, verzorgenden en ondersteunende medewerkers in dienst vindt plaats conform cao ziekenhuizen.

 
© 2022 Stichting Kinderhospice Kwatro  |  Privacyreglement  |  FAQ  |  Venrayseweg 89a, Horst aan de Maas  |  KvK 84520906  |  RSIN 863243071